Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-15 06:28:42
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Smart N8 nagyméretű akkumulátorjával hódít

Milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezik a Vodafone Smart N8?

A mindösszesen 151 grammos telefon 14,2x7,05x8,65 cm és a kijelző felbontása 1280x720 pixel. Az érintőképernyős telefon HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek mérete 5’. A teljes belső memória 18384 MB és természetesen GPS navigáció is megtalálható rajta.

Az Android 6 operációs rendszer mellett Micro és Nano simmel is rendelkezik. A teljes felhasználható belső memóriája 10,5 GB, amely nagyon sok lehetőséget rejt a használója számára. A piacon szinte egyedülálló 2460 mAh akkumulátor nagyon sokáig készenlétben tartja a telefont, így azok is bátran választhatják, akiknek napközben sem lehetőségük, sem idejük az akkumulátor töltögetésére.

A készüléket előfizetéssel, feltöltési lehetőséggel is meg lehet vásárolni. Egy összegben 22890 forintért vagy részletekben 21 hónapon keresztül havi 1090 forintért. Lássuk be, hogy ez az 1000 forint havonta nem egy nagy összeg, ha tudjuk, hogy cserébe egy megbízható telefont kapunk a Vodafone smart n8 személyében.

Nézzük meg, milyen csomagban lehet megvásárolni a Vodafone Smart n8 készüléket

A vodafone smart n8 készülékhez számtalan csomagot kínálnak. A Business Eu, a Business EU Red, a Business Eu Red Superior mind eltérő adatmennyiséget biztosít a gondtalan internetezéshez. A Business EU Red 12 GB osztható adatforgalommal, korlátlan percdíjjal már havi 14 490 forintért megvásárolható.

A Business EU 3 GB adatforgalommal és 150 perc lebeszélhetőségével sokak kedvence. Bármely csomagot is választjuk a kezdőrészlet mindenhol 0 Ft, így most érdemes válogatni a különféle csomagajánlatok között. Online rendelés esetén a készüléket díjmentesen kiszállítják és még kedvezményt is kaphatunk a készülék árából. Online rendelés esetén lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával fizetni és igény esetén a már meglévő telefonszámmal is használhatjuk a készüléket.

Mit kell tudni az előfizetéses számlázásról?

Miután megkötöttük a szerződést a Vodafonnál a Vodafone Smart N8 készülékre, a szerződéskötést követő hónapban megkapjuk az első számlát, amelyben látható, hogy az első havidíjat visszaforgatták. Ilyenkor csak tört havi díjat kell fizetni. Tarifa csomag váltása esetén is ugyanez áll fent.

A Vodafone törekszik az ügyfelek gyors kiszolgálására, ezért bevezették a gyorsfizetés lehetőségét is. Feltöltőkártyás előfizetés esetén a Vodafone Online ügyfélszolgálatán is rendezhetjük a költségeket bankkártyával. A cég weboldalán a gyorsfeltöltés gombra kell kattintani és máris gyorsan fel lehet tölteni az egyenlegünket.

Bankkártyás fizetésnél általában nem szükséges egyéb díjakat fizetni, de némely bank számol fel tranzakciós költséget, ennek érdemes utánanézni saját bankunknál. Havidíjas fizetés esetén ezt az opciót magunknak kell beállítani a weboldalon keresztül.

Online így juthat Vodafone Smart N8 -hoz

Az Online fizetési beállítások fül alatt tehetjük meg a szükséges beállításokat és ugyanúgy a gyorsfizetés gombra kattintva fizethetjük ki a számlánkat. Amennyiben nem történik meg határidőre a számla kifizetése úgy a Vodafone értesítést küld a tartozásról. A 1750-es telefonszámon mi magunk is érdeklődhetünk a tartozást illetően. A befizetés megtörténte után a kártyát a Vodafone újra aktiválja a kártyát és tovább lehet használni a készüléket.

Érdemes minden hónapban törekedni a pontos számlakiegyenlítésre, hogy ilyen helyzetbe ne kerüljünk. A weboldalon ezen felül számtalan hasznos információt találhatunk a többi elérhető készülékről is, így érdemes alaposan utánajárni, hogy melyik a számunkra legjobb és legkézenfekvőbb megoldás. A feltöltőkártyás és a havi díjas megoldásoknak is más-más az előnye, de a Vodafone azért kínál többféle megoldást, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes mobiltelefon használat lehetőségét.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!