Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-14 06:06:21
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone Smart V8 a hatalmas kijelzőket kedvelőknek

A sokak által kedvelt telefon jelenleg szürke színben vásárolható meg a legtöbb Vodafone üzletben és a partnereknél is. Természetesen ezt is megvásárolhatjuk a webshopban. A telefon 32 GB háttértárral rendelkezik. A készülék mellé természetesen kedvezményes előfizetést is vásárolhatunk, de a feltöltőkártyákkal is tökéletesen üzemel.

Előfizetés esetén havonta 5990 forint kifizetése mellett 200 perc ingyen lebeszélhető vagy sms küldhető. Az adatkeret 2 GB az M tarifát választóknál. Az L tarifát választók 2 éves hűségnyilatkozatot aláírva havonta 5990 forintért 100 perc beszélgetést és sms kapnak, valamint 10 GB adatkeretet használhatnak fel. Az 1 Gb adatkeretet és a korlátlan beszélgetést a RED S havidíjas előfizetés mellett kaphatjuk meg.

Felöltőkártyásoknak is széles a választék

A feltöltőkártyás előfizetők szintén három csomag közül választhatnak. A Tuti tarifa megvásárlásával 19 forintos percdíjas beszélgetéseket folytathatnak, míg a Tuti Net tarifa már 1 GB adatforgalmat is magában foglal. Mind a két csomagnál az első feltöltésnél 2000 Ft-os feltöltőkártya megvásárlása szükséges, hogy ezeket a kedvezményeket megkaphassuk.

Akiknek fontos az adatforgalom és a beszélgetés is, azoknak a +Vodafone smart v8 készülékhez a Vodafone Tuti Net 5 GB feltöltőkártyát érdemes választaniuk. Első feltöltéskor 4000 Ft-os feltöltés szükséges. Mind a három esetben a telefonért 64 390 forintot szükséges kifizetni.

Sok kiegészítő is kapható a Vodafone Smart V8 készülékhez

A Vodafonnál a kiegészítőket és tartozékokat is meg lehet vásárolni a Vodafone Smart v8 készülékhez

Samsung univerzális autós tartót, 3.5 jack sztereó head szettet, 16 GB memóriakártyát, powerbankot, szivargyújtó töltőt is vásárolhatunk a webáruházban valamint a Vodafone smart v8 készülékeket értékesítő partnereknél.

Érdemes ezeket alaposan áttekinteni, hiszen sok esetben nagy segítséget jelenthetnek ezek a kiegészítők egy hosszabb utazás során, vagy akár a mindennapi életben. Igyekezzünk minél hatékonyabban kihasználni a cég által felkínált lehetőségeket, hiszen az idő ma már nagyon sokat jelent. Mindenki rohan egész nap és ezek a kiegészítők sokszor kényelmi szempontból sem utolsók.

Minden pillanatot megörökíthetünk a készülék segítségével

A Vodafone smart v8 készülék nem egyszerű képeket és videókat készít, hanem az ultragyors autófókusz segítségével nagyfelbontású képeket állít elő. Az elő- és a hátlapon is megtalálható a kamera, amely dupla vakuval is rendelkezik. A vaku segítségével még olyan helyzetekben is készíthetünk tökéletes felvételeket, amikor a fényviszonyok nem a legtökéletesebbek. A 128 GB memória pontosan elegendő ahhoz, hogy a legszükségesebb és számunkra fontos fényképeket és videófelvételeket tároljuk. További előnye, hogy a memória bővítésére is lehetőség van, amellyel további hasznos tárhelyre tehetünk szert.

Strapabíró fémház és keskeny megjelenés

Ez azonban nem egy egyszerűnek mondható készülék, hiszen a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a külcsinyre is. Díjnyertes fémháza bárhol megállja a helyét, emellett a keskeny és nagyon letisztult vonalak teszik még tökéletesebbé az üzleti életben mozgók számára is. Az egyedi készülék csupán a külsejével is hódít. Akik a gépjárműben is szeretnék használni a telefont, azoknak mindenképpen ajánljuk a micro usb autós töltőt, hiszen így menet közben egyik tárgyalásról a másikra utazva is tölthetjük a lemerült telefonunkat. Az érintőképernyős kijelző 5,5 colos mérete nem a legkisebbe közé sorolható, talán ez is tette sokak kedvenc készülékévé.

Az IPS típusú megjelenítő és az 1920x1080 pixel képfelbontás már csak hab a tortán. A 32 GB belső memória további memóriakártyákkal is bővíthető, emellett egy 128 GB memóriakártya alapból jár a készülékhez. Az Androidos operációs rendszer a legnagyobb biztonságot garantálja a fontos adatok tárolása szempontjából is és a GPS navigáció is elengedhetetlen a mai rohanó világunkban.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!