Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-01-09 15:15:50
Olvasási idő: 6 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone tuti ez valóban kafa?

Telefon és net hihetetlenül vonzó áron – Vodafone tuti és Vodafone tuti net

A Vodafone tuti megrendelése igen egyszerű, hiszen a Vodafone weboldaláról is kezdeményezhető egy űrlap kitöltésének segítségével. 30 napra a net és a telefon mindösszesen 1245 forintba kerül, amely tulajdonképpen a net ára, hiszen a telefon első feltöltése teljesen ingyenes. Az űrlap kitöltése pofon egyszerű, hiszen csak pár személyes adatot szükséges megadnunk rendeléskor. Név, email cím, telefonszám, cím.

A net csomag összesen 1GB adatforgalmat tartalmaz, amelyet tetszőleges időszakban használhatunk fel. Miután elküldtük a megrendelésünket a SIM kártyát kipostázzák számunkra arra a címre, amit a regisztrációs űrlapon megadtunk. Ezután már csak pár teendőnk van, és máris használhatjuk a hihetetlenül kedvező havi díjjal rendelkező szolgáltatást.

A SIM kártya megérkezése után a vodafone oldalán aktiválnunk kell a kártyát majd ugyanitt a feltöltést is azonnal elintézhetjük.

Mit érdemes még tudni a Vodafone tuti csomagról?

A Vodafonnál a hívásokat mindig perc alapon számlázzák ki, így a Vodafone tuti csomag ajánlatra is ez van érvényben. Feltöltést lehet kezdeményezni 1000 forinttól is egészen 1999 forintig. Ennek az egyenlegnek a felhasználhatósága 30 nap. Ha 2000 forint feletti töltést indítunk el, akkor már 365 nap áll rendelkezésünkre, hogy a választott egyenleget felhasználjuk.

A SIM kártyán mindig szerepel egy érvényességi időszak, ezt veszik alapul a szolgáltatási idő kiszámításánál. Mindig a szolgáltatási időszak megkezdése előtt érdemes az egyenleget feltölteni. Az 1 GB adatforgalom megújuló, azaz ha elfogy, akkor lehetőségünk van, újabb adatmennyiséget megvásárolni.

Ha a belföldi adatforgalom mennyisége elfogy, akkor a teljes adatforgalom kikapcsolásra kerül mindaddig, amíg újabb feltöltést nem vásárolunk. Az adatforgalom számításánál a fogadott és a küldött adatforgalmat veszik alapul.

Milyen telefont válasszunk a Vodafonnál?

Jelenleg a Vodafone saját márkás telefonja, a Vodafone Smart Mini a legolcsóbb, hiszen 9490 forinttól elhozható. Akik a márkásabb készülékeket kedvelik, azoknak ajánljuk a NOKIA 3310-et, amely 13 990 forinttól vásárolható meg. Természetesen a sokak által kedvelt Samsung Galaxy is elérhető készleten. A sorozatból a J3-hoz már 53 890 forintos áron is hozzájuthatunk.

Az iPhone kedvelőit sem hagyja cserben a Vodafone, hiszen az SE készülék 125 290 forinttól lehet a miénk. Az Iphone-hoz is lehet választani a Vodafone tuti tartifát. 3000 forintos feltöltés esetén 500 MB adatforgalom áll rendelkezésünkre, de ha az 5000 forintos feltöltést választjuk, akkor már 1 GB adatforgalmat kapunk.

Vajon mi lesz a vége a Vodafone újításának?

Miután a Vodafone piacra dobta ezt a hihetetlen áron elérhető feltöltőkártyás lehetőséget, ráadásul még a számhordozást is engedélyezte, az egész szegmens megmozdult. A magyarországi mobilszolgáltató cégek egymást túllicitálva szinte felezték az eredeti áraikat. A fiataloknak és a nyugdíjból élőknek ez hatalmas megkönnyebbülést jelentett, hiszen ennek a rétegnek nincsenek havonta több ezrei azért, hogy csevegjenek a családtagjaikkal és a barátaikkal.

A Telekom nem sokkal a Vodafone után már piacra is dobta a 9 forintos hálózaton belüli percdíjat, amelyet a népszerű Domino csomagokhoz lehet választani. A Telenornál szintén 19 forintos percdíjat alakítottak ki a MyMinute csomaghoz. Mégis a Telekom az, aki még erre is rátett egy lapáttal, amikor a 25 forintos percdíj mellé Maraton opciókat ajánlott fel az ügyfeleknek.

Ez a csomag azoknak jelenthet jelentősen olcsóbb megoldást, akik rengeteget interneteznek. 2017 év januárjában a hírközlésszabályozásban hatalmas változás volt, hiszen a feltöltőkártyás előfizetések számát maximalizálták, azaz magánszemélyek 10 db, míg a cégek 50 db feltöltőkártyás megoldásra tarthatnak igényt ezután.

Ezen felül a szabályozás kiterjed a személyazonosság időszakos ellenőrzésére is.

Milyen karácsonyi ajándékot kaptak a Vodafone ügyfelek?

Tavaly, azaz 2017 decemberében a Vodafone a havidíjas és a feltöltőkártyás ügyfeleket is levélben értesítette, hogy december 25 és 26 között teljesen díjmentesen beszélgethetnek. Belföldi és EU-n belüli hívásokra ez egyaránt érvényes ajánlat volt.

Az sms-re minden ügyfélnek válaszolnia kellett. Sokan viszont talán a karácsonyi őrület miatt is erről teljesen elfelejtkeztek, és akik nem aktiválták a lehetőséget azoknak is felajánlotta a lehetőséget a Vodafone. Szintén a tavalyi évhez kapcsolható még egy hatalmas változás, amely a hűségidőkkel kapcsolatos. Eddig minden kedvezményes vásárlás esetén 24 hónap hűségidőre kötötték meg az ügyfelekkel a szerződéseket, de ez mára már törvény által szabályozva lett, azaz 12 hónap az, amely kötelezővé tehető a hűségidőt tekintve.

Mindenkinek érdemes alaposan átolvasnia a szerződéseket, amelyekben a tavalyi évben változások álltak be, hiszen számtalan módosítás, újítás lépett életbe. Ha éppen teljesen új előfizetésen vagy feltöltőkártyás lehetőségen gondolkodunk, akkor érdemes személyesen is érdeklődni az ügyfélszolgálatokon, hiszen ott minden kérdésünkre válaszolnak a készséges kollégák.

Érdemes többféle opciót is megtekinteni, mielőtt a végső döntést meghozzuk és még az is elképzelhető, hogy jelenlegi csomagunknál sokkal kedvezőbb ajánlattal állnak elő, amelyre érdemes időben lecsapni. Az ajánlatokat a Vodafone folyamatosan közzéteszi weboldalán, így érdemes mindig nyitott szemmel járni.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!