Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-17 16:41:51
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone tuti net már 5GB adattal is rendelhető

A Vodafone tuti net tarifacsomagjai

A Vodafonnál jelenleg két csomag közül lehet választani. A kisebb csomagban mindösszesen 1 GB adat van és a hívásokat 19 forintos percdíjjal lehet indítani. Bármely magyar normál díjas telefonszámra lehet kezdeményezni hívásokat, illetve az EU tagországaiból is ezen az áron. 30 napra a csomag havi díja 1245 forint. Az adatforgalom elérheti akár a 4G/LTE hálózaton.

Ez a kedvezményes tarifa bármely időpontban kezdeményezett hívás vagy sms küldés esetén érvényes, így nem kell aggódnunk, hogy a hívásunkat drágábban indíthatjuk el napközben, mint az esti órákban. A Vodafone a hívásokat mindig 1 perces egységekben számolja fel az ügyfeleknek.

A Vodafone tuti net az opciós díjban foglalt keretet 30 napig bocsájtja a rendelkezésünkre, így ez alatt az idő alatt kell a csomagban foglalt mennyiségeket lebeszélni. Az 1 GB internet mindaddig aktív marad, amíg az ügyfelek azt el nem használják, így nem kell azért aggódni, hogy elvész. Ha viszont a lebeszélhető forgalom elfogy, akkor a szolgáltatást kikapcsolják.

A másik csomagban már 5GB adatforgalmat kínál a Vodafone. A Vodafone tuti net 5 GB havonta 3559 forintba kerül és szintén 19 forintos percdíj mellett kínálja a lebeszélhetőséget. Amennyiben a kártya lefogy, természetesen utána lehet tölteni, ha vásárolunk feltöltőkártyát.

Érdemes a 2000 Ft feletti töltések mellett letenni a voksunkat, hiszen abban az esetben 365 napig lesz érvényes a töltésünk. Ha 2000 Ft alatt, azaz 1000 és 1999 Ft közötti összeget töltünk a kártyára, az csak 30 napig használható fel.

A tarifacsomaghoz megfizethető áron készüléket is kínálnak

Manapság egyre többen vágynak egy új Samsung Galaxyra. Jó hírünk van, hiszen most a Vodafone tuti net mellé a Samsung Galaxy A8 123 190 forintos kedvezményes áron vásárolható meg. A 16 MP felbontású hátlapi kamera, az 5,6’ méretű kijelző sokakat ámulatba ejt.

A hatalmas kijelző szinte a teljes előlap terét kitölti, így kifejezetten azoknak ajánljuk, akik a nagy kijelzős készülékeket keresik. A videókat ezáltal igen élvezhető módon lehet megtekinteni, így az élmény is garantált. Így már nem csak telefonként használhatjuk, hanem filmek megtekintésére is.

Jelenleg fekete és arany színben lehet megvásárolni és bármely színt is választjuk, 32 GB háttértárral szállítják. Akik egy kicsit olcsóbb telefont szeretnének vásárolni, mert például a gyerek számára nézelődnek készülékek után, azoknak ajánljuk a Vodafone saját márkás telefonját a Smart E8-at, amely már 20 290 forintért elhozható.

A kis Smart 5 MP felbontású hátlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkezik. 8 GB háttértárral és kék színben elérhető jelenleg a Vodafonnál és a partnereknél is.

A neten is lehet rendelni a Vodafontól, így nem szükséges a személyes vásárlás

Ma már egyáltalán nem szükséges ragaszkodni a személyes jelenléthez, ha egy telefont szeretnénk vásárolni, hiszen a Vodafone webshopban minden elintézhető. A Vodafone tuti net mellé többféle telefon közül is választhatunk, amelyekről fényképet is találunk a weboldalon.

Amit kevesen tudnak, hogy a tuti netet választják, akkor a SIM kártya teljesen ingyenes lesz. A kártyát a Vodafone postai úton küldi ki minden ügyfélnek. A rendeléshez csupán egy űrlapot kell kitölteni, amelyben a személyes adatainkat kell megadni.

Itt nyílik lehetőség arra is, hogy ha rendelkezünk kupon kóddal, akkor a kedvezményt is érvényesíthetjük. Az űrlapon figyeljünk oda az adatok helyes kitöltésére, hiszen az itt megadott címre postázzák majd ki a SIM kártyát. Ha nem rendelünk mellé telefont, akkor a SIM kártyát be lehet helyezni a már meglévő telefonba.

A Vodafone egyenlegfeltöltő oldalán máris feltölthetjük a SIM kártyának, amely semmilyen komolyabb procedúrát nem igényel.

A Vodafone ügyfélszolgálata sok mindenben segít

A Vodafone ügyfélszolgálatán előfizetéssel, számlázással, szolgáltatásokkal, Vodafone Pass-szal, Vodafone Family-vel, My Vodafonnal, feltöltőkártyákkal kapcsolatban lehet bármilyen ügyet elintézni. A szakképzett munkatársak telefonon bármikor adnak felvilágosítást. Ha úgy érezzük, hogy olyan problémába ütköztünk, amely esetleg gyakori, akkor a GYIK alatt nagyon sok hasznos információt megtalálhatunk.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!