Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-19 16:16:45
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Valentin nap minden évben hoz új meglepetéseket

Mi történt 2018 ban a Vodafone Valentin napon?

2018-ban a Vodafone 90 GB ingyen internet elérést adott a vásárlóknak a Vodafone Valentin napon. A szerelemnek a cég ezen a napon egyáltalán nem szabott határt, hiszen a 90 gigabájt mennyiséget teljesen ingyen bocsátotta az ügyfelek rendelkezésére.

További ajándék volt részükről, hogy a Valentin napot mindenki maga határozhatta meg, tehát nem volt kötelező Valentin napon felhasználni az ajándék gigabájtokat. Ezt a plusz adatot a My Vodafone alkalmazáson keresztül lehetett érvényesíteni. Aktivált hangalapú feltöltőkártyákhoz és némelyik Go valamint Red tarifához lehetett felhasználni.

Minden egyes esetben az aktiválást követő nap éjfélig lehetett felhasználni a Vodafone Valentin napi ajándékát. További jó hír volt a szerelmespároknak, hogy ezt az adatforgalmat tetszőlegesen fel lehetett használni belföldön és az EU tagországokban egyaránt.

A Vodafone Valentin napi kedvessége sokakat meglepett

Nagyon sok ügyfélnek okoztak ezen a napon örömet az ajándékkal. A Vodafone már 5 kontinensen, összesen 26 országban nyújtja szolgáltatásait az ügyfeleknek. Ma már 530 millió ügyféllel rendelkeznek és vezetékes szolgáltatást is biztosítanak 20 millió ügyfél részére.

Magyarországon 1999. november 30-án kezdték el szolgáltatásaik értékesítését és mind a mai napig töretlenül ível felfelé népszerűségük. Ezen talán nem is kell csodálkozni, hiszen mindig szerveznek az ügyfeleknek valamilyen akciós lehetőséget, amely hol a készülékek vásárláskor, hol pedig a plusz adatokra váltható be.

Hogyan használhatjuk Valentin napi ajándékoknál a my Vodafone alkalmazást?

A My Vodafone alkalmazást a Vodafone Valentin napi ajándékánál is igénybe kell vennünk, hiszen mint említettük csak itt van lehetőség az ajándék aktiválására. Ez az alkalmazás már sokak számára elérhető, hiszen már eleve sokan regisztráltak rá.

Az alkalmazás nagyban megkönnyíti az ügyintézések folyamatát és fel is gyorsítja azokat. Itt mindent el tudunk intézni egy helyen, hiszen bővíthetjük az adatmennyiséget, intézhetjük a számlák kifizetését és még az aktuális egyenlegünket is le tudjuk kérdezni.

Már nem szükséges sorban állni annak érdekében, hogy minden hónapban kiegyenlítésre kerüljön a számlánk, hiszen a Vodafone folyamatosan fejlődik és készíti el ügyfeleinek azokat a megoldásokat, amelyekkel a mindennapi ügyintézést is megkönnyítik. A 24 órán keresztül non-stop elérhető alkalmazást Android vagy iOS készülékekre lehet letölteni és így nagyon gyorssá tehetjük az ügyintézéseket.

Sokak számára fontos, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy eddig mekkora adatforgalmat generált, hiszen hónap végén érkezik róla a számla. A pénzügyek folyamatos nyomon követésének lehetősége sokak számára nyújt hathatós segítséget. A számlára sem kell sokat várni, és ha úgy érezzük, hogy fogytán van az adatunk akkor pár perc alatt további adatmennyiséget rendelhetünk meg.

Több adat a szerelem napjára

Többféle adatbővítési lehetőséget is felkínál a Vodafone, hiszen jól tudják, hogy mindenkinek más az igénye. Sokan csak ritkán szörföznek a neten, de vannak olyan ügyfelek is, akik éjjel nappal használják a netet, azaz gyorsabban fogy náluk az adatmennyiség. Kétféle lehetőséget is felkínálnak, hiszen lehet egyszeri, de lehet automatikusan megújuló adatmennyiséget is vásárolni.

Akik nem szeretnék, hogy a legrosszabb pillanatban fogyjon el az adatmennyiségük vagy éppen külföldre készülnek, talán érdemesebb a megújuló tarifa mellett dönteniük. Természetesen mindenhol függ az ár az adott adatmennyiségtől. Ezeket megtalálhatjuk a Vodafone oldalán. Már pár száz forintból el lehet kezdeni szörfölni a neten, nem kell több ezer forintos kiadással számolni.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!