Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-02-13 17:29:11
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone így kedveskedik Valentin napon és utána is még egy kicsit

A MyVodafone alkalmazáson keresztül pillanatok alatt aktiválhatjuk a 90 GB adatopciót, amelynek segítségével kedvesünket ebben a hónapban sokkal többször elérhetjük a neten keresztül is. Egészen az aktiválást követő nap éjfélig fel lehet használni a plusz adatmennyiséget, amelyet a cég kínál minden ügyfelének. Az is nagyon jó hír, hogy nem csak belföldön, de az EU területén is felhasználható ez a plusz szolgáltatás.

Aki éppen munkaügyben külföldön tartózkodik, az is eléri szeretteit a Vodafone segítségével. Első lépésben le kell tölteni a My Vodafone applikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból. Ezután be kell lépni az applikációba és a Te ajánlatod menüpontban lehet elvégezni az aktiválást, amelynek segítségével 90 GB plusz díjmentes adatot kaphatunk.

Milyen tarifák mellé lehet aktiválni a 90 GB adatot?

A Vodafone csak meghatározott előfizetések esetén tudja garantálni a Valentin napi kedvezményes ajánlatát. Ezek a következők: Red vagy Go tarifák. Red Smart, Red Platinum, Red Medium, Red Prime, Red Basic EU+, Red Extra EU+, Red Basic EU, Red Medium EU, Red Extra EU, Red Basic, Red Plus, Red Standard, Red Standard Go, Go Extra, Go Start+, Go+ EU, Go Medium EU.

Meddig használható fel a Valentin napi kedvezmény?

A Vodafone a kedvezményes ajánlatot 2018. február 2 és 28 közötti időszakra hirdette meg. Az aktiváláshoz mindenképpen okostelefonnal kell rendelkeznie minden ügyfélnek. A pre-aktív instant kártyák esetében csak azok végezhetik el az adatforgalom ingyenes növelését, akik január 31-ig aktiválják kártyájukat.

Az előfizetőknek még nagyobb kedvezményt kínál a telekommunikációs cég, hiszen nekik 100 GB ingyenes adatforgalmat kínálnak fel. Talán érdemes a kártyás feltöltés helyett áttérni az előfizetésre, hiszen így legközelebb még nagyobb kedvezményt lehet elérni az akciós időszakokban.

A feltöltésről minden esetben sms értesítést küldenek, így biztosak lehetünk abban, hogy a szolgáltatás aktiválásra került. Azok az ügyfelek akik, már eleve korlátlan internet használattal rendelkeznek, az akcióban nem tudnak részt venni, hiszen számukra nem szükséges a plusz 90 GB adat biztosítása a korlátlan használat miatt.

A Vodafone egész évben különleges akciókkal kedveskedik

Nem csak most érdemes Vodafone-hoz csatlakozni, hiszen egész évben számtalan akcióval kedveskednek ügyfeleiknek. Nem csak a Valentin napot, de a karácsonyt is jó Vodafonos ügyfélként tölteni, hiszen ez az időszak is kiemelt időszaknak számít a cégnél.

A Vodafone odafigyel arra, hogy ügyfeleinek időszakosan különleges kedvezményekkel kedveskedjen. Nem kell mást tenni, mint a legközelebbi Vodafone kirendeltségre befáradni és megkötni az új szerződést. Kártyás valamint előfizetéses szerződést is pillanatok alatt meg lehet kötni, hiszen a szakképzett munkatársak mindenben segítségünkre lesznek.

A különleges ajánlatok között számtalan olyan is létezik, amely kimondottan azoknak az ügyfeleknek szól, akik nem akarnak sokat költeni sem a havi telefonszámlájukra, sem pedig az internetezésre. Figyeljünk oda, hogy mindig azt az opciót válasszuk, amely a legmegfelelőbb internetezési és telefonálási szokásainkhoz.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!