Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-14 10:01:55
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Wizzair telefonszám – Információ és ügyintézés

Naponta nagyon sok járatot indít 44 ország 145 célállomására, több mint 500 útvonalon. nem kis cégről van tehát szó, Európában erősen meghatározó szerepet tölt be a légiközlekedésben, ráadásul Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobbja. 13 országból indít járatokat, összesen 28 repülőtérről. Az sem elhanyagolható, hogy 3000-nél is több alkalmazottal bír, tehát minden szempontból erős gazdasági tényező is. Ilyen adatok után meglepő lehet, hogy csak emeltdíjas telefonszámon érhetek el a nem kiemelt ügyfelek számára.

Sok fórumon olvashatjuk a kérdéseket és méltatlankodásokat. No de mi az igazság? Tényleg problémás lehet a cég? Tényleg nem hívhatja bárki az alapdíjas számot?

Emelt díjas Wizzair telefonszám

A Wizzair normál esetben emelt díjas telefonszámon hívható Magyarország területén belül. A 06 90/ 900- 555 –ös telefonszám percdíja átlagosan 250 forint, azonban mobilhálózatból indítva ez az összeg magasabb lehet. Külföldről és bizonyos mobilhálózatokból ez a szám nem hívható sajnos.

Az emeltdíjas telefonszámon mindennemű ügyintézésben segítenek, ám ha online is elintézhető ügyben kérjük a telefonos segítséget, komoly összeget fizethetünk. A Wizzair az átlagos ügyintézés legtöbbikéhez (foglalás, jegyvásárlás, lemondás stb) kínál online lehetőséget, így a weboldalukra bejelentkezve (Ha Wizzairrel utazunk nagyon fontos, hogy regisztráljunk az oldalukon.) pár kattintással, kényelmesen szinte bármit meg tudunk oldani. Ha ennek ellenére mi mégis telefonon keressük fel a céget, akkor 5 050 forintot számláznak fel, mert ennyi a telefonos ügyfélszolgálat tranzakciós díja.

A tranzakciós díjat nem vonják le abban az esetben, ha a 06 90/ 900-555-ös emeltdíjas telefonszámot visszautasított beszállás, járattörlés, járatkésés vagy különleges segítség ügyében hívjuk. A különleges segítség egyébként a nem emelt díjas számon kérhető, ahol általános igényekkel nem foglalkoznak.

Minden országban, ahonnan a WizzAir gépeket indít, van iroda, van ügyfélszolgálat, ebből következően minden országnak van saját emeltdíjas száma. Erről a Wizzair weboldalán pontosan lehet informálódni.

Alapdíjas Wizzair telefonszám mostmár csak a kiemelt ügyfelek számára

A Wizz air telefonszám Magyarországon nem egy hívható számot jelent, hanem szegmentálva van ügyféltípus szerint. Azok, akik különleges szolgáltatásokat vesznek igénybe, ezt a számot hívhatják alapdíjért: + 36 1 358 6591. A számhoz tartozóan a cég fel is hívja a figyelmet arra, hogy általános ügyintézéssel ne ezen keressék fel őket:

"Helyi tarifa kerül felszámításra. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen telefonszámokat kizárólag a különleges szolgáltatásokat igénylő utasaink igényeinek kiszolgálására tartjuk fent, ettől különböző természetű kéréseket ezen számokon nem teljesítünk."

A +36 1/ 358-6591-es wizzair telefonszám túlvégén legtöbbször banki ügyeket intéznek, de a szokványostól eltérő ügyekben is segítenek, vagy legalább útbaigazítást adnak.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!