Ha esetleg Te tudod, hogy melyik számhoz ki/mi tartozik kérjük hozzászólásoddal segíts másoknak, hogy ezt az információt megosztod velük.

Ki hívott és kié ez a telefonszám? Telefonszám kereső körzetszám alapján

Ki hívott és kié ez a telefonszám? Telefonszám kereső körzetszám alapján

 

Ki hívott ha:

  Ki hívott ma? Nos ezek a tudakozók tudnak számodra segíteni. Ha nem találnád meg a választ, akkor lejjebb további tanácsokat is fogsz találni. Yettel 20-as körzet számról hívták Telekom 30-as körzet számmal kezdődik a telefonszám Vodafone 70-essel kezdődik a telefonszám tudakozó

és vajon ki hívta a külföldi és rejtett számmal?

 

Mikor nem tudhatjuk meg, hogy ki hívott?

 

Leginkább akkor amikor az adott telefonszám le van tiltva a telefonszolgáltatónál és semmilyen nyilvános adatbázisban nem található meg, hogy ki lehetett aki felhívott telefonon. A másik eset amikor a számot nem jelzi ki a telefonunk és ismeretlen hívóként jelenik meg a kijelzőn. Ezek többnyire cége akik telefon marketinggel keresnek meg. Ők szeretik titkosítani a telefonszámukat, hogy le lehessen őket visszahívni.

A magánszemélyek esetében ez ritkán szokott előfordulni, mivel sokan még a telefonjukat sem tudják jól használni, nem hogy még egy ilyen funkciót beállítani. Az, hogy a rejtett szám mögött milyen valódi szám van, úgy nem deríthető ki, hogy visszahívjuk, mivel nem tudjuk ezt megcsinálni. Mivel nincsen meg a hívott fél telefonszáma ami alapján tárcsázni tudnánk az illetőt, céget stb.

Ami fontos, hogy a telefonos csalások nyomán is kerülhet a telefonszámunk olyanok birtokába aki ismeretlenül felhívnak, erről bővebben itt olvashatsz.

 

Kié ez a telefonszám?

 

Hogy kié ez a telefonszám amit a telefonja kijelzőjén megjelenik? A legkönnyebben ezt a különböző tudakozók által lehet megtudni, hogy ki hívott. A másik megoldás az, hogy a telefonszám tudakozó oldalán keresztül megküldőd a telefonszámot és a látogatók és az oldal üzemeltetője segít kideríteni, hogy ez a szám kié lehet.

Kérjük használd a hozzászólást részt és írd meg, ha szeretnéd tudni, hogy kié ezt a telefonszám, vagyis ki hívott.