Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a nevét a Telenor tudakozóban vagy ezt mások a Telenor telefonkönyvének is szokták hívni. Ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Teljesen ingyen tudhatja meg kié az adott telefonszám, ki hívott fel. Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat. Telefonos Ügyfélszolgálat elérhetősége: Telenor hálózatában lévő előfizetők számára díjmentesen hívható: 1220

Telenor telefonkönyv és telefonszám kereső

  • Vezetéknév:
  • Keresztnév:
  • Település:
  • Utca, tér:
  • Irányítószám:
  • Telefonszám: 06

Telenor telefonszám tudakozó helyes használata

Ahhoz, hogy a keresett személy nevét megtalálja a Telenor tudakozóban, adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha a telefonszámot tudja csak a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat. Telefonos Ügyfélszolgálat elérhetősége: Telenor hálózatában lévő előfizetők számára díjmentesen hívható: 1220.

Telenor tudakozó

Telenor tudakozó

A telefonszámok bármikor elérhetők a telenor tudakozóban

A +20-as hívószámok a nap bármely szakában kereshetők, hiszen a tudakozó folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére áll. Nagyon egyszerű a tudakozó használata, hiszen nem kell más hozzá, mint egy jó internetkapcsolat. Ez megoldható otthoni internet kapcsolattal, wifi kapcsolattal, de még mobil internettel is. Ma már a legtöbben menet közben, úton a munkahelyük felé folyamatosan böngészik az internetet. Ennek a tudakozónak az elérhetősége kulcsfontosságú lehet, ha éppen telenor telefonszámot szeretnénk keresni. Ma már nemigen használják a nyomtatott telefonkönyveket, hiszen azokat értelemszerűen nem tudjuk mindenhová magunkkal vinni. Teljesen felesleges is, hiszen a Telenor tudakozó a neten keresztül is képes segítséget nyújtani a nap 24 órájában.

Sokszor komoly problémák elkerüléséhez is segítséget nyújthat a tudakozó

A telenor tudakozó nagyon sokszor kihúzhat minket a bajból, hiszen mindenkivel előfordulhat, hogy egy-egy fontosabb tárgyalásra igyekezve a partner telefonszámát otthon felejti. Ha tudjuk, hogy +20-as a hívószáma, akkor bátran lépjünk be a tudakozó felületére és töltsük ki értelemszerűen a mezőket. Ha már tudjuk a partner nevét, akkor a tudakozó segít a további információk előkerítésében. A tudakozó oldalán természetesen egyéb telefonszolgáltatók előfizetőinek adataihoz is hozzá lehet jutni, teljesen zökkenőmentesen. Egy kattintással máris átválthatunk a másik szolgáltató adatbázisára és folytathatjuk a keresgélést. Amellett, hogy az előfizetőkre rá tudunk keresni még fontosabb, közérdekű telefonszámok után is tudakozódhatunk. Ehhez nem kell mást tennünk csak kiválasztani, hogy mely közérdekű számra vagyunk kíváncsiak és a kereső már teszi is a dolgát.

Mikor tudjuk még használni a Telenor tudakozót

Természetesen sok helyzetben, hiszen sokan nem tudják, hogy mikor indul a vonat az állomásról, esetleg a buszjáratok indulására kíváncsiak. Azoknak, akiknek hivatalos ügyet kell intézniük a városokban, igen jó helyen járnak. A tudakozó oldalán akár a nagyobb városokra is rá lehet kattintani és ott folytatni helyben a keresgélést. Ha éppen a helyi rendőrkapitányság számára vagyunk kíváncsiak, akkor arra a menüpontra kattintsunk, ha már kiválasztottuk a bennünket érdeklő nagyobb várost. Itt megnézhetjük a NAV kirendeltségeket is. Természetesen ez nem minden városban található meg, de ezt majd látni fogjuk, ha rákattintunk az adott városra. Nem kell kétségbe esni, ha csak egy vidéki városnevet tudunk és a telefonszámot, hiszen akkor is ki fogja dobni a kereső, hogy ki a telefonszám előfizetője.

Miben segíthet a Telenor tudakozó ezen felül?

Amikor ismeretlen telefonszámokról kapunk hívást ne vegyük fel azonnal, hanem nézzük meg a tudakozó non-stop elérhető oldalán, hogy ki próbál kapcsolatba lépni velünk. Ez nagyon fontos, hiszen már számtalan olyan esetről hallottunk, hogy visszahívás után igen magas percdíjat számláznak ki a hívó félnek. Az ilyen eseteket jobb elkerülni. Amennyiben nem cég, hanem magán ember próbál bennünket zaklatni és ez kiderül a keresés után, akkor lehetőségünk van azonnal letiltatni az adott számot és máris véget értek a felesleges és sokszor bosszantó hívások. Láthatjuk, hogy a Telenor tudakozó nagyon sok mindenben segít. Mivel az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így akár még banki hitelezéssel foglalkozó cégek elérhetőségeit is megtalálhatjuk. Ezen felül még több kiegészítő információ is megtalálható a telefonszám tudakozó portál oldalán.