A reptéri parkolás előnyei

Rate this post

Gondolt már arra, hogy a reptéri parkolás mennyiben megkönnyítené a reptérre kijutását? Aki már repült, sőt, aki már többször repült, annak szinte biztos, hogy minden alkalommal megfordult a fejében, hogy autóval megy ki a reptérre, és az is biztos, hogy utána gyorsan elvetette ezt az ötletet, mondván: „de mi lesz három napig az autómmal?”. És végül jött a jól bevált metró, troli, villamos, busz, vagy a vonat, aztán a busz szokásos megoldása, ami időigényes és kényelmetlen. Félre hát a tudatlanságot, és ismerje meg, hogy mi történik az autójával a reptéren amíg Ön vakációzik vagy éppen üzleti úton van.

hirdetes

Ha azt gondolja, hogy most egy horrorfilm elejébe csöppent bele, hogy azt mondtuk, „tudja meg mi történik az autójával”, téved, mint ahogyan akkor is tévedett, amikor azt mondta, hogy a reptéri parkolás drága. A bud.hu munkatársai felhívják a figyelmet arra, hogy a reptéri parkolás óriási változásokon ment át az utóbbi időben, és hogy érdemes lenne minden egyes utazás előtt tájékozódni, nem pedig fújni a pár éve már elavulttá vált dolgokat.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberekben az él még mindig, hogy kifizethetetlen a reptéri parkolás, pedig ez egyáltalán nem igaz. Egy hosszú hétvégére, vagy akár egy hétre is szinte annyiba kerül otthagyni a kocsit, mintha ugyanannyi időre Budapest belvárosában parkolnánk. Igen, ez így van kedves olvasó. Ha nem találkozott még a reptéri parkolás lehetőségeivel, akkor kérlek olvassa el cikkünket.

Repülőtéri parkolás

Repülőtéri parkolás

Így olcsó a reptéri parkolás

A reptéri parkolás akkor lehet kifizetődő, sőt olcsó, ha előre tudjuk, hogy mikor utazunk – és a repülő esetében általában ezt már minimum 1-2 héttel előtte tudjuk –, és a parkolóhelyet is online lefoglaljuk. Az online foglalással ugyanis nagyon sokat meg lehet spórolni, szinte 50 százalékos kedvezményekre is szert tehetünk, ha egy kissé tudatosabb utazók vagyunk az átlagosnál. A másik nagyon fontos dolog, ami képes az árakon csökkenteni, hogy a megfelelő parkolóhelyet válasszuk ki, a parkolóhelyek között is van ugyanis különbség. A parkolóhelyek nevei már jelzik is, hogy mikor éri meg azokat használni, de egyébként a kis leírásokban is megtalálhatjuk, hogy számunkra melyik a tökéletes.

A Terminál és a Prémium parkolók találhatók a bejárathoz legközelebb, értelemszerűen ezek a legdrágábbak, a Business parkoló azoknak kedvez, akik valami extra figyelmet kívánnak a kocsijuknak, a Holiday parkolók pedig nyilván kissé távolabb esnek, és a többnapos kirándulások, távollétek idejére érdemes használatba venni őket.

Akciók és extrák a repülőéri parkolást használóknak

Mint ahogyan minden szolgáltatás igénybe vételénél, a reptéri parkolás lehetőségénél is jobbnál jobb akciókba és extrákba futhatunk bele. Ilyen például a XXL méretű parkolóhely, amelyet extra díj nélkül lehet igénybe venni a Holiday parkolóban. Ez azok számára nagyon kedvező, akik kisbusszal vagy valamilyen nagyobb családi autóval érkeznek a reptérre, képzeljünk el például egy kisebb csapatot, akik együtt utaznak stb. Az is nagyon jó egyébként, ha barátok utaznak együtt, és kocsival érkeznek ki a reptérre, mert ha összedobják a parkolás árát, akkor már sokkal kevesebbet kell fizetniük és még környezettudatosak is voltak, hogy kevesebb üzemanyagot fogyasztottak.

A reptéri parkolás mellé jár egy olyan extra szolgáltatás is, mint az autómosás. Igaz, hogy nem teljesen ingyen lehet igénybe venni, de csak minimális árat kell érte fizetni, de ez egy normál autómosóban sokkal többe kerül, mint a reptéren és ezzel a mosási technikával tényleg nagyon tisztává lehet varázsolni az autót.

Reméljük, hogy most már elhiszi nekünk, hogy a reptéri parkolás valóban megéri, és a következő alkalommal, még ha nem is fogja igénybe venni, de legalább utánanéz, és nem mondja mindenkinek a valóság ellentétét.

Share Button