T-com tudakozó és T-com telefonkönyv (Magyar Telkom telefonköny)

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja a T-com tudakozóban vagy ahogy sokan hívják még a T-com telefonkönyvében, akkor adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.

hirdetes

Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.
A tudakozó és telefonkönyv csak azon T-com ügyfelekről (régi matáv telefonkönyv oldalain is szerepeltek) ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

T-Com telefonszám kereső

 T-com tudakozó használatai vagyis így keressen telefonszámot sikeresen!

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja, adja meg a nevét, amelyhez a név mező kitöltése szükséges a t-com tudakozóban, majd kattintson a keresés gombra.
Ha a telefonszámot tudja csak és a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

T-com tudakozó

T-com tudakozó

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

A tudakozó és telefonkönyv csak azon T-com ügyfelekről (régi matáv telefonkönyv oldalain is szerepeltek) ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

Mikor jó, ha a t-com tudakozó kéznél van?

Például egy osztálytalálkozó megszervezésében a t-com tudakozó is segíthet, hiszen a régebbi ismerősök telefonszámai már nem biztos, hogy elérhetők, sőt az is lehet, hogy telefonszámot cseréltek. A keresgélésben elengedhetetlen a telefonkönyv használata, amelynek segítségével időt spórolhatunk meg. A tudakozó, mint azt az előzőekben írtuk, nagyon könnyen kezelhető, semmilyen különleges számítógépes tapasztalatot nem igényel. A tudakozó még abban is segít az érdeklődőknek, hogy a keresések még gyorsabban megvalósuljanak +30-as hívószámok között, hiszen a nagyvárosokban élőkre külön is lehet szűkített kereséseket indítani. Ez a lehetőség nagyon felgyorsítja a kutatás munkafázisát.

A t-com tudakozó már városokra bontva is elérhető, így a keresgélés is felgyorsítható

Eger, Győr, Pécs, Kaposvár, Szolnok, Nyíregyháza előfizetői is megtalálhatók az adatbázisban. Az egyes városokra kattintva a körzetszámot azonnal jelöli a rendszer, így azt már külön nem kell beírni. Valljuk be őszintén, sokszor nem is tudjuk egy-egy város körzetszámát.

Nem csak találkozók szervezésekor fontos, hogy rá tudjunk keresni egy-egy telefonszámra, hiszen sok esetben a közérdekű telefonszámok bármelyikére van azonnal szükségünk. Ha éppen úton vagyunk és nincsen nálunk egy közintézmény telefonszáma, akkor azt is megkereshetjük a nagyobb városokon belül.

A t-com tudakozó oldalán a polgármesteri hivatalokat, a városi könyvtárakat, a különböző közfeladatokat ellátó intézmények elérhetőségét is megkereshetjük. Ha éppen úton vagyunk, és baleset szemtanúi leszünk, akkor gyorsan értesíthetjük akár a városi rendőrfőkapitányságot is.

A tudakozó tényleg sok mindenben segíthet még a hétköznapokon is. Érdemes a tudakozó linkjét is elmenteni, hiszen nem tudhatjuk, mikor lesz rá égető szükségünk.

Városonként még milyen telefonszámok érhetők el?

A t-com tudakozó oldalán, ha például Békéscsabának a közérdekű telefonszámaira vagyunk kíváncsiak, akkor a Rendőrség, a Békéscsabai Városi Bíróság, az Autóbusz-pályaudvar, a Fogyasztóvédelem, a Katasztrófavédelem, az Önkormányzat, APEH.

Az Autóbusz-pályaudvar elérhetősége számtalan helyzetben nyújthat segítséget, hiszen itt menetrend felvilágosítást is kérhetünk. Az Önkormányzatnál számtalan ügyintézést kell lebonyolítani hónapról hónapra, így ha felhívjuk a központi számot, akkor biztosan felvilágosítást tudnak nyújtani még az ügyfélfogadási időpontokkal kapcsolatban is.

Ma már elengedhetetlen egy vállalkozó számra, hogy használja a tudakozót, hiszen naponta kell ügyet intézni, felhívni az ügyfeleket, partnereket. Ha egy-egy partnernek csak a neve van meg és szeretnénk postai úton levelet küldeni számára, akkor a tudakozó segíthet a címek felderítésében is. Számtalan alkalom kínálkozik naponta a tudakozó adatbázisának használatára, így mindig tartsuk magunknál az elérhetőségeket is.

Ma már a mobiltelefonokról is használhatjuk az internetet megfelelő előfizetés esetén, és ha olyan intézménybe tévedünk, be ahol van ingyen wifi, akkor annak segítségével is használhatjuk az adatbázist. Ne feledjük, hogy neveket, címeket és telefonszámokat is kereshetünk, így bármilyen kevéske adat van a birtokunkba, nyugodtan kíséreljük meg elindítani a keresést. Az adott mezőbe üssük be az adatokat és a többi már az adatbázis dolga.

Share Button