Telenor 3g internet beállítása

Rate this post

Ha azt szeretnénk, hogy a mobiltelefonunk rendelkezzen a megfelelő 3g-s internet beállításokkal, először is meg kell győződnünk arról, hogy jogosultak vagyunk e a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez, használatához. Először is kérjük le az ehhez kapcsolódó beállításokat a szolgáltatón keresztül sms-ben például.

hirdetes

Telenor 3G internet beállításának lépései

Ezután a 3g-s internet beállításokat leküldik a mobiltelefonunkra, és könnyen beállíthatjuk a készüléket is. Természetesen a leküldött beállításokat csakis abban az esetben tudjuk majd használni, amennyiben a telefonunk, vagyis a készülékünk képes erre, valamint akkor, amennyiben rendelkezünk ilyen előfizetéssel, és hozzáféréssel a szolgáltatáshoz.

Ha még nincsen beállítva az előfizetésünk, vagy nem 3g-s internetképes a készülékünk, akkor érhetjük el a legtöbb eredményt, ha felkeressük a személyesen a szolgáltató valamely kirendeltségét, vagy éppen felhívjuk az ügyfélszolgálatot és segítséget kérünk személyesen, hogy tájékoztassanak a továbbiakról.

Tehát a 3g-s internet beállításainak a lépései között először is az sms-ben lévő információ lekérésre lesz szükségünk. Amennyiben ez megtörtént, kapunk egy üdvözlő üzenetet, majd miután ellenőrizték a készülékünk típusát és a szolgáltatónál aktuális előfizetésünket analizálták, elküldik a szükséges beállításokat.

Ezután nem kell mást tennünk, csak követnünk a készülék által kínált lépéseket, és ha a készülék PIN kódot kér, megadni azt. Ha ezt a folyamatot végig csináltuk, máris megtörtént a 3g-s internet beállítása a mobiltelefonunkon.

Share Button