UPC tudakozó

Az UPC tudakozó csak azon UPC ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában. Ezért ezt az úgynevezett UPC telefonkönyvet csak akkor tudja sikeresen használni ha tudja, hogy az illető az adott szolgáltatónál van, vagyis nézze meg most, hogy a telefonszám UPC-s.

hirdetes

UPC telefonszám tudakozó és kereső

  • Keresés

Az UPC mely ügyfeleket tesz megtalálhatóvá?

A UPC tudakozó csak azon UPC ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

A tudakozó használatához nem kell mást tenni, mint a mezőbe értelemszerűen beírni a már ismert adatokat. Ha tudjuk a telefonszámot, de a nevet nem, akkor a név mezőt üresen kell hagyni és a kereső kidobja majd, hogy kihez tartozik az adott előfizetés. Kattintsunk minden esetben a keresés gombra, hiszen a rendszer csak ezután indítja el a keresést. Ugyan így járjunk el, bármilyen egyéb alapinformáció van a birtokunkban.

UPC tudakozó

UPC tudakozó

Az UPC tudakozó sokak számára nyújt segítséget

A +31-es előhívószám tartozik a UPC előfizetőkhöz, így ha ilyen előszámmal keresnek bennünket akkor biztosak lehetünk abban, hogy a hívó fél beazonosítására a UPC tudakozót kell használnunk. A könnyedén használható tudakozó nagy segítséget nyújt, hogy a problémás telefonhívásoktól gyorsan megszabaduljunk. Amint megtudjuk, hogy pontosan kihez tartozik a telefonszám, máris le tudjuk tiltani, ha számunkra nem fontos, hogy a hívófél állandóan hívogasson bennünket.

Természetesen nem csak erre használható a tudakozó, hiszen segíthet a számunkra fontos telefonszámok felkutatásában is. Ha egy régi ismerősünkkel szeretnénk felvenni a kapcsolatot és tudjuk a nevét és esetleg, hogy melyik városban lakik, akkor irányítószámmal együtt írjuk be a kereső mezőbe.

Ha szerencsénk van, akkor UPC előfizető, de ha nem akkor a keresésé eredménytelenül fog zárulni.

Hogyan tovább, ha nem UPC előfizető a keresett fél?

A UPC tudakozó oldalán a többi telefontársaság tudakozója is elérhető, így nincsen más dolgunk mint a következő lehetőséget választva újra indítsuk a keresést. Ha az adott személy nem tiltotta le az adatai nyilvánosságra hozatalát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy előbb, vagy utóbb de ráakadunk a hatalmas adatbázisban.

Ma már bármikor szükségünk lehet egy-egy telefonszámra a nap bármely percében, ezért a tudakozó oldalának linkjét mindenképpen mentsük el, hogy bármikor rá tudjunk kattintani és folytathassuk a kívánt keresést.

A +31- es előhívószám tudakozójának oldalán emellett sok hasznos információra is bukkanhatunk, hiszen nem minden esetben egyéni ügyfelek telefonszámaira vagyunk kíváncsiak, sokkal inkább közérdekű számok után kutatunk.

Milyen közérdekű telefonszámok érhetők el a UPC tudakozó oldalán

Ha jobban áttekintjük a tudakozó oldalát, akkor látni fogjuk, hogy jó pár nagyobb város már külön is elérhető, azaz nem kell a globális adatbázisban keresgélni, hiszen elég csak a város nevére kattintani. Ezen belül nagyon sok közérdekű számot már az első pillanatban észre fogunk venni és még csak nagyon keresnünk sem kell.

A közérdekű számok közül érdemes kiemelnünk a városi Önkormányzatok, a Rendőrkapitányságok, az Autóbusz-pályaudvarok, a MÁV információ stb. telefonszámait, amelyet szinte napi szinten használunk. Manapság életünk nagy részét az ügyintézés teszi ki és folyamatosan elérhetőségek és ügyfélfogadási idők után kutatunk.

Ezen az oldalon mindent meg fogunk találni egy helyen és ráadásul az oldal a nap 24 órájában a rendelkezésünkre áll. Igyekezzünk minél pontosabban megadni a már ismert információkat bármelyik keresőt is használjuk, hiszen az adatbázisból annál biztosabb és közelibb találatokat fogunk kapni.

Így használja sikeresen a telefonszám keresőt

Ha fontos, hogy pillanatok alatt választ kapjunk a kérdésünkre, akkor mindig pontosan töltsük ki a kereső mezőket. Ne felejtsük el beütni a körzetszámot, ha éppen egy telefonszámra keresünk rá. A tudakozó emellett azoknak is segítséget tud nyújtani, akik éppen hitelfelvétel előtt állnak, hiszen az oldal folyamatosan fejlesztés alatt áll.

emsokára több hitelintézet is elérhetővé válik, így nem kell a különféle hirdetéseket bújni, hanem egész egyszerűen megnézni, hogy ma Magyarországon kihez fordulhatunk hitelért. Természetesen minden városban elérhetők lesznek ezek az információk is. Az oldalon ezen felül több információ is elhelyezésre kerül. Érdemes ezt a tudakozót elmenteni akár a Kedvencekbe is, hiszen biztosan szükségünk lesz rá.

Share Button