Vodafone internet start

Rate this post

A Vodafone kiszolgálónál is lehetőségünk adódik arra, mint ahogy a többi kiszolgálónál is hazánkban, hogy olyan indulócsomagot, vagyis start csomagot válasszunk az internetezéshez, amellyel kellőképp ki tudjuk próbálni az internetet, és eldönthetjük, hogy átváltunk e nagyobb csomagra, mert megtetszett, vagy sem. A Vodafone internet start arra jó, ha csak alkalmanként internetezünk, és akkor is csak kevés adatforgalmat használunk, és persze nem szeretnénk havidíjat sem fizetni.

hirdetes

Vodafone internet start, ismerd meg

Erre tökéletes opció a Vodafone start szolgáltatás kipróbálása, mert nincsen havidíja, azonban ha bármilyen másik havidíjas szolgáltatást veszünk igénybe, akkor is biztosítva lesz számunkra ez a Vodafone internet start csomag. A csomagot WAP-ozásra és internetezésre egyaránt használhatjuk, mert mindkét típust támogatja, és ha keveset netezünk, akkor valóban méltányos árat kell csak fizetnünk, 10kB adatforgalom után mindössze 12,19 forint díjat kell fizetnünk.

Ezt a díjcsomagot a legegyszerűbben megrendelhetjük a Vodafone ügyfélszolgálatán keresztül, de akár online vagy sms-ben is. Jó ha tudjuk, hogy minden megkezdett adatforgalomért fizetni kell, vagyis az adatforgalom a belföldön számított küldött és fogadott egységet jelenti, ezek együttesét. Ezen összeget számítják ki 10 kB-onként, és ez alapján határozzák meg a fizetendő díjat.

Share Button