A Vodafone iPhone okostelefonok megfizethető áron vásárolhatók meg

Rate this post

A Vodafone iPhone okostelefonok közül bárki kiválaszthatja a számára megfelelőt, hiszen most 11 féle telefon közül is választhatunk. A teljes termékkínálat a webshopban megtekinthető és már most meg is rendelhető.

hirdetes

Vodafone iPhone kínálat 5290 forinttól

Vodafone iPhone kínálat 5290 forinttól

Az iPhone SE készülék már havi 5290 forintért megvásárolható a Vodafone szaküzleteiben, a partnereknél és természetesen a webshopban is. A szürke színben megvásárolható készülék 32 GB memóriával, RED S előfizetéssel, 2 év hűségnyilatkozattal és e-Pack tarifával várja az érdeklődőket. A népszerű dizájn gyöngyfúvott alumínium borítást kapott, amely a hölgyek nagy kedvencévé tette. 4 hüvelykes retina kijelzője segítségével élénk színű és tűéles képek készíthetők, így ezt a készüléket nem csak telefonálásra és üzenetküldésre ajánljuk. Matt felületű élek jellemzik a kedvelt iPhone-t, amelyen természetesen szintén megtalálható a rozsdamentes acélból készült embléma. Amennyiben az előfizetés mellett döntünk, úgy havonta 13 280 forint lesz a törlesztőrészlet.

A Vodafone iPhone 7 szintén 32 GB memóriával és havi 19 680 forint megfizetése mellett hozható el. Ezt a készüléket jelenleg fekete színben lehet megvásárolni a webshopban. RED M 2 éves előfizetés és e-Pack tarifa jár hozzá. A cseppálló és vízlepergető ház egy unibody dizájn kialakítású készüléket takar, amely igen látványos. A 7000-es sorozatú alumíniumötvözetből készült telefon igen strapabíró, így bátran ajánljuk azoknak is, akik eddig sérülékenysége miatt idegenkedtek az iPhone készülékektől.

Akiknek fontos a memória nagysága azoknak az iPhone 8 Plus készüléket ajánljuk, amely jelenleg szürke és ezüst színben érhető el. 26 280 forintos törlesztőrészlet mellett 256 GB memóriát, RED M előfizetést kapunk e-Pack tarifával. A kedvezményes ár a 2 éves hűségnyilatkozat aláírása után érvényesíthető. A vezeték nélkül is tölthető készülék sokak kedvence. Az üvegborítású, strapabíró és lézeres hegesztésű acél alátéttel készült telefon oldalszegélye megerősített, hiszen űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült. Ez a készülék a vízzel szemben is ellenálló, így ha nyaralásra is magunkkal visszük, nyugodtan megörökíthetjük vele vizes élményeinket.

Az iPhone X 64 és 265 GB tárhellyel is megvásárolható. RED M 2 éves előfizetéssel és e-Pack tarifával szürke és ezüst színben vásárolható meg. A nagyobb memóriával rendelkező telefont havi 30 180 forint megfizetése mellett tudjuk megvásárolni. Az 5,8 hüvelykes hatalmas kijelző az egész tenyerünket betölti, így ha videó filmeket szeretnénk rajta megnézni, azt is élvezettel tehetjük. A telefon egy egész nagy képernyő, semmi felesleges dizájn nincsen rajta.

Vodafone iPhone kártyás csomagok

Vodafone iPhone kártyás csomagok

iPhone 8 Vodafone Tuti Net tarifával feltöltőkártyával is megvásárolható. 30 napra a csomag díja 1245 Forint. Ezért a havi összegért 1 GB adatforgalom és 19 Ft/percdíj jár minden Vodafone ügyfélnek. A telefon ára 274 390 Ft. Legelső feltöltési minimum 4000 Ft. A szürke, arany és ezüst színben megvásárolható készülék sok fiatal kedvence. A 4G adatforgalom lehetővé teszi, hogy a közösségi oldalakon is barangoljunk, emellett levelezésünket is intézzük. Természetesen a feltöltőkártya bármikor további adattal tölthető fel, így soha nem ér véget az adatmennyiség.

A TutiNet tarifához a SIM kártyát a Vodafone teljesen díjmentesen biztosítja. A SIM kártyát pár kattintással a weboldalon keresztül meg lehet rendelni, ehhez csupán egy űrlapot kell kitölteni. A postán kiküldött SIM kártyát aktiválni kell a weboldalon és máris indulhat az egyenleg feltöltés. A Vodafone iPhone telefon megvásárlása szintén megoldható a weboldalról és a SIM kártya egyenlegfeltöltés is. Ki sem kell mozdulni otthonról és máris egy feltöltött iPhone készülék büszke tulajdonosai leszünk.

Más iPhone készülékek is megvásárolhatók feltöltőkártyával

A Vodafone iPhone kínálatából az iPhone X is választható. A készülékár 444 490 Ft és emellé is ugyanúgy választhatjuk a feltöltőkártyás megoldást. Első feltöltéskor 4000 Ft megfizetése mellett a Vodafone Tuti Net 5 GB 19 forintos percdíjat kínál és 5 GB adatforgalmat. 500 MB adatforgalom a 3000 forintos feltöltés esetén áll fent és itt is 19 forintos percdíjjal kell számolni. Akik nem bonyolítanak olyan nagy adatforgalmat, azoknak ajánljuk a 100 MB adatforgalmat, a 2869 forintos feltöltést és a korlátlan beszélgetést a Vodafone Max M tarifával.

Ma már nagyon sokfajta megoldást kínál a Vodafone így érdemes alaposan körülnézni a webshopban. A végső döntést úgy érdemes meghozni, hogy a telefon, az sms, a közösségi oldalak használatát, egyéb internetes szokásainkat is vegyük figyelembe, amikor kiválasztjuk az előfizetést vagy a feltöltőkártyás csomagot.

Share Button