Vodafone Smart V8 a hatalmas kijelzőket kedvelőknek

Rate this post

A Vodafone smart v8 Go M 2 év, e-Pack tarifával 62 790 forint kezdőrészlettel már megvásárolható. A hatalmas kijelzőket kedvelőknek ezt a telefont kifejezetten ajánljuk. Az ujjlenyomatolvasóval rendelkező készülék nagyon gyorsan feloldható, így bármilyen helyzetben könnyedén lehet használni. Nem számít, hogy éppen egy forgalmas helyen vagyunk, akkor is pillanatok alatt megnézhetjük az üzeneteinket vagy kezelhetjük a hívásainkat. A 4G3 technológia és a Full HD megjelenés már csak hab a tortán.1

hirdetes

Fontos tudnivalók a Vodafone smart v8 készülékről!

A sokak által kedvelt telefon jelenleg szürke színben vásárolható meg a legtöbb Vodafone üzletben és a partnereknél is. Természetesen ezt is megvásárolhatjuk a webshopban. A telefon 32 GB háttértárral rendelkezik. A készülék mellé természetesen kedvezményes előfizetést is vásárolhatunk, de a feltöltőkártyákkal is tökéletesen üzemel.

Előfizetés esetén havonta 5990 forint kifizetése mellett 200 perc ingyen lebeszélhető vagy sms küldhető. Az adatkeret 2 GB az M tarifát választóknál. Az L tarifát választók 2 éves hűségnyilatkozatot aláírva havonta 5990 forintért 100 perc beszélgetést és sms kapnak, valamint 10 GB adatkeretet használhatnak fel. Az 1 Gb adatkeretet és a korlátlan beszélgetést a RED S havidíjas előfizetés mellett kaphatjuk meg.

Fontos tudnivalók a Vodafone smart v8 készülékről!

Felöltőkártyásoknak is széles a választék

A feltöltőkártyás előfizetők szintén három csomag közül választhatnak. A Tuti tarifa megvásárlásával 19 forintos percdíjas beszélgetéseket folytathatnak, míg a Tuti Net tarifa már 1 GB adatforgalmat is magában foglal. Mind a két csomagnál az első feltöltésnél 2000 Ft-os feltöltőkártya megvásárlása szükséges, hogy ezeket a kedvezményeket megkaphassuk.

Akiknek fontos az adatforgalom és a beszélgetés is, azoknak a +Vodafone smart v8 készülékhez a Vodafone Tuti Net 5 GB feltöltőkártyát érdemes választaniuk. Első feltöltéskor 4000 Ft-os feltöltés szükséges. Mind a három esetben a telefonért 64 390 forintot szükséges kifizetni.

Sok kiegészítő is kapható a Vodafone Smart V8 készülékhez

A Vodafonnál a kiegészítőket és tartozékokat is meg lehet vásárolni a Vodafone Smart v8 készülékhez
Samsung univerzális autós tartót, 3.5 jack sztereó head szettet, 16 GB memóriakártyát, powerbankot, szivargyújtó töltőt is vásárolhatunk a webáruházban valamint a Vodafone smart v8 készülékeket értékesítő partnereknél.

Érdemes ezeket alaposan áttekinteni, hiszen sok esetben nagy segítséget jelenthetnek ezek a kiegészítők egy hosszabb utazás során, vagy akár a mindennapi életben. Igyekezzünk minél hatékonyabban kihasználni a cég által felkínált lehetőségeket, hiszen az idő ma már nagyon sokat jelent. Mindenki rohan egész nap és ezek a kiegészítők sokszor kényelmi szempontból sem utolsók.

Sok kiegészítő is kapható a Vodafone Smart V8 készülékhez

Minden pillanatot megörökíthetünk a készülék segítségével

A Vodafone smart v8 készülék nem egyszerű képeket és videókat készít, hanem az ultragyors autófókusz segítségével nagyfelbontású képeket állít elő. Az elő- és a hátlapon is megtalálható a kamera, amely dupla vakuval is rendelkezik. A vaku segítségével még olyan helyzetekben is készíthetünk tökéletes felvételeket, amikor a fényviszonyok nem a legtökéletesebbek. A 128 GB memória pontosan elegendő ahhoz, hogy a legszükségesebb és számunkra fontos fényképeket és videófelvételeket tároljuk. További előnye, hogy a memória bővítésére is lehetőség van, amellyel további hasznos tárhelyre tehetünk szert.

Strapabíró fémház és keskeny megjelenés

Ez azonban nem egy egyszerűnek mondható készülék, hiszen a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a külcsinyre is. Díjnyertes fémháza bárhol megállja a helyét, emellett a keskeny és nagyon letisztult vonalak teszik még tökéletesebbé az üzleti életben mozgók számára is. Az egyedi készülék csupán a külsejével is hódít. Akik a gépjárműben is szeretnék használni a telefont, azoknak mindenképpen ajánljuk a micro usb autós töltőt, hiszen így menet közben egyik tárgyalásról a másikra utazva is tölthetjük a lemerült telefonunkat. Az érintőképernyős kijelző 5,5 colos mérete nem a legkisebbe közé sorolható, talán ez is tette sokak kedvenc készülékévé.

Az IPS típusú megjelenítő és az 1920×1080 pixel képfelbontás már csak hab a tortán. A 32 GB belső memória további memóriakártyákkal is bővíthető, emellett egy 128 GB memóriakártya alapból jár a készülékhez. Az Androidos operációs rendszer a legnagyobb biztonságot garantálja a fontos adatok tárolása szempontjából is és a GPS navigáció is elengedhetetlen a mai rohanó világunkban.

Share Button