Xajándék telefonszám tudakozó – 0612344051

Rate this post

Minden webshop rendelkezik telefonos elérhetőséggel, az Xajándék telefonszáma a 0612344051. Az Xajandék egyébként egy 27 országban elérhető webáruház, ami a termékek széles palettáját kínálja. Bárki számára megtalálhatjuk náluk a tökéletes ajándékot, legyen szó gyerekről, nőről, férfiről, de akár kutyáról is. A kínálat nagyon széles, olcsótól a drágáig, a játéktól a ruházaton át az elektronikai cikkekig, számos ajándékötlet közül választhatunk. Gyakori a kiárusítás és az akció is felületükön, így kedvező áron juthatunk hozzá a kiválasztott termékhez.

hirdetes

A cég központja Csehországban van, panasz esetén ide kell postázni a panaszlevelet. Ugyanakkor nem szükséges mindenhez a postát igénybe vennünk. Panaszunkat e-mailen is küldhetjük, illetve jelezhetjük telefonon, a 0612344051-es telefonszámon. Ha úgy döntünk, hogy a termék, amit kaptunk nem megfelelő, van lehetőség az ingyenes visszaküldésre, ehhez is célszerű telefonon felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ők megrendelik a futárt, és díjmentesen visszaveszik a nem megfelelő árut.

Milyen esetben hívjuk az ügyfélszolgálatot?

Az Xajándék webshop az egyetlen olyan webáruház, aki termékek visszavételét nem 14 napig, hanem 30 napig biztosítja a vevői számára. Ráadásul a terméket sem nekünk kell elvinni a postára, kifizetni a szállítást, és visszajuttatni a céghez. Az Xajándék szolgáltatásai közé tartozik, hogy a nem kívánt vagy sérült termékekért futárt küldenek, és a cég költségén vissza is veszik tőlünk. Ez a hozzáállás igazán vonzóvá teszi a céget az ügyfelek számára, hiszen nem lesz kockázatos a vásárlás. Ha meggondoljuk magunkat, vissza lehet csinálni.

Ehhez mindössze az az Xajándék telefonszámát, a 0612344051-t kell tárcsázunk. Az ügyfélszolgálat munkatársai felveszik a panaszt, és egyeztetik velünk, hogy miről is van szó pontosan. Sérült áru esetén visszafizetés vagy cserét is kérhetünk tőlük, de ugyanez a helyzet, ha olyan terméket kaptunk, amivel mégsem vagyunk megelégedve vagy éppen hibás. Ha a visszaküldés mellett döntünk, az ügyfélszolgálat megrendeli a futárt, aki az előre egyeztetett napon megérkezik, és díjmentesen visszaszállítja a csomagot.

Valóban fogunk tudni intézkedni, ha hívjuk az Xajándék telefonszámát, a 0612344051?

Ez a szolgáltatás nagyon jól hangzik, és igen kecsegtető a vevők számára. Persze az emberek többsége szeret biztosra menni, és nem hisz el mindent, ami túl szépen hangzik, hogy igaz legyen. Ha meg akarunk győződni, hogy a fent említett telefonszám valóban él, és tényleg igaz is, amit ígérnek, könnyedén utánajárhatunk. Az interneten számos felület van, ahol elolvashatjuk az olvasói véleményeket. Ha nagyon sok negatív kritikát tapasztalunk, érdemes megfontolni a vásárlást, esetleg fel is hívhatjuk a céget, hogy valóban igazak-e az állítások.

Emellett a szerződési feltételeket is olvassuk el, hiszen a szolgáltatások többségét feltételhez kötik. Nem mindegy, hogy a csomagot milyen állapotban akarjuk visszaküldeni. Előfordulhat, hogy a visszaszállítás csak bontatlan csomagra érvényes, vagy meg vannak határozva a sérülések fajtái. Ezeket a legtöbb esetben a honlapon feltüntetik, az Xajandék honlapján is biztosan szerepelnek. Ha már megrendeltük a cégtől a kiválasztott termékeket, mindenképp jó, ha tudjunk az Xajándék telefonszámát.

Share Button