Booking telefonszám és ügyfélszolgálati idő

A Booking telefonszám és ügyfélszolgálati idő akkor lehet fontos, ha az online foglalásunkkal kapcsolatban szeretnénk valamit intézni. Fontos, hogy akkor forduljunk a Booking.com ügyfélszolgálatához, ha valamilyen technikai problémánk adódik a webes felületen. A szállással kapcsolatban a szállásadóval való kapcsolatfelvételre lesz szükségünk, így leszünk hatékonyabbak.

hirdetes

A Booking.com küldetése, hogy megkönnyítse mindenki számára a világ megismerését – vallja a cég, és valóban így is van, hisz az online szállások piactere utazók millióit kapcsolja össze nap mint nap emlékezetes élményekkel.

Az online szállásfoglalás előnyei

Régebben, ha utazni akartunk, nem állt ilyen sok lehetőség a rendelkezésünkre. Ma már pár kattintással könnyedén ki tudjuk választani, hogy hova szeretnénk utazni. Meg tudjuk tervezni a pontos útvonalat, még azt is, hogy hol állunk meg kávézni, ebédelni. A szállást is le tudjuk foglalni az otthonunk kényelméből, nem szükséges utazási irodát felkeresnünk, vagy épp az adott országban szállást keresgélni.

Az online szállásfoglalás gyors, egyszerű és kényelmes. Ha valaki szállás keresésén gondolkodik, szóba jöhet például az airbnb, vagy a Booking.com is, ahol szállások millióit találjuk meg. Olyan népszerű úticélok között is böngészhetünk, mint Málta, Ciprus, Horvátország vagy épp Görögország. De ha városlátogatáson törjük a fejünket, és szeretnénk megismerni például Róma történelmi és kulturális kincseit, akkor is meg tudjuk szervezni online az utazást.

Ezt kínálja a Booking.com

A Booking.com-ot 1996-ban alapították Amszterdamban, ez a kis holland cég ma már a világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló vállalatává vált. A világ egyik legnagyobb utazási piactere, ami többféle szállást kínál. A felület lehetővé teszi az utazók számára az árak összehasonlítását és a szolgáltatások tekintetében is tudjuk szűkíteni a találatokat, illetve sok más szempont szerint is lehet rendezni őket. Nagy előny, hogy valós tapasztalatokon alapuló véleményeket is találunk itt, így könnyebben el tudjuk dönteni, hogy melyik az a szálláshely, ami a legmegfelelőbb számunkra. Ráadásul az online szállásfoglalási oldalak, mint amilyen a Booking.com is, gyakran kínálnak különleges ajánlatokat, kedvezményeket. Például, ha gyakran foglalunk a felületen keresztül szállást, akkor is kapunk bizonyos kedvezményeket. 43 nyelven érhető el a Booking és több mint 28 millió hitelesített szálláslehetőséget találunk itt.

Fontos tudni, hogy online és telefonos ügyfélszolgálattal is rendelkeznek, ami ma már egy vállalat életében szinte elengedhetetlen a sikerhez. Egy online és telefonos ügyfélszolgálat lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy javítsa szolgáltatásai minőségét. Az ügyfélszolgálaton dolgozók így gyorsan és hatékonyan meg tudják válaszolni a vásárlók kérdéseit, segíteni tudnak a problémás esetekben. Ma már az online világban szinte kötelező az online ügyfélszolgálat megléte, de igen hasznos az is, ha telefonos ügyfélszolgálatot is üzemeltet egy cég.

Hogy működik a Booking.com?

A szállásfoglalás pedig úgy működik, hogy ha már tudjuk, hogy hová, mikor és mennyien utazunk, akkor egy kereséssel már láthatjuk is az elérhető szállásokat. Ez után még tovább tudjuk szűkíteni a találatokat. Fontos ugyanis azt is kiválasztani, hogy milyen típusú szálláshelyen szeretnénk megszállni: önálló ház, apartman, szálloda, vendégház és hostel, a kínálat széles. Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus szállást, nincs más dolgunk, mint lefoglalni és követni a honlap utasításait.

A Booking online ügyfélszolgálata belépés nélkül is használható, ezt a Booking.com felületen a jobb alsó sarokban találjuk meg, a Segít az ügyfélszolgálat menüpont alatt. Az Üzenjen nekünk – fülre kattintva írásban tudjuk felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és amint tudnak, válaszolnak. Ha viszont sürgős ügyben van kérdésünk, akkor az ügyfélszolgálati telefonszámot érdemes hívni, ami egyébként több, mint negyven nyelven érhető el.

Ha belépés nélkül vesszük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akkor a visszaigazolás számára, vagyis a foglalási azonosítóra és a PIN-kódra lesz szükségünk. Ezt kell akkor is előkészíteni, amikor a telefonos ügyfélszolgálattal szeretnénk beszélni.

A Booking telefonszám és ügyfélszolgálati idő Magyarországon

A Booking.com-ot a 061/814-5700 vagy a 061/814-5720-ad telefonszámon tudjuk elérni munkaidőben, hétköznap 8 és 18 óra között. Magyarországon is van irodájuk: Budapest, Szabadság tér 7. a cím, a Booking.com Hungary Kft. végzi a Booking.com magyarországi tevékenységet. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez nem ügyfélszolgálati iroda, tehát itt nincs személyes ügyintézés.

Ezt kínálja a Booking.com az ügyfeleknek

Nagy előny, hogy igen széles választékban kínál a Booking.com szállásokat, legyen szó akár luxusszállodáról, vagy egy vidéki panzióról. Az alacsony árak is vevőcsalogatónak számítanak, az árgaranciával pedig azt vállalják, hogy mindig a lehető legalacsonyabb árat kapják az utazók. Fontos azt is tudni, hogy a Booking.com minden foglalást azonnal visszaigazol, valamint hogy nem számítanak fel foglalási vagy szolgáltatási díjat. A foglalás pedig – egy bizonyos ideig – a legtöbb esetben ingyenesen lemondható. Naponta több százezer tranzakciót hajtanak végre, és mindezt biztonságos platformokon keresztül.

A foglalás módosítása

Ha regisztrálunk a Booking.com oldalán és bejelentkezünk a foglalási PIN-kóddal, akkor vannak módosítások, melyeket mi magunk is elvégezhetünk. Tehát ehhez nem szükséges sem a szállásadót felkeresni, sem az ügyfélszolgálatot. Például lehetőség van a dátum módosításra, szerkeszteni tudjuk a vendég-adatokat és kapcsolatba tudunk lépni magával a szálláshellyel is. Ezen kívül a hitelkártya adatait is lehet módosítani, és a szálláshelyen történő étkezéssel kapcsolatban is tudunk ügyet intézni. A foglalás lemondására, a késői kijelentkezésre, a pótágy kérésére és sok minden másra is itt van lehetőség. Tehát amikor közvetlenül a szállással kapcsolatos a problémánk, vagy intéznivalónk, akkor ebben az online felület vagy a szállással történő kapcsolatfelvétel fog segíteni.

Gyakori kérdések, amikre választ kapunk – mielőtt a Booking ügyfélszolgálat telefonszám és ügyfélszolgálati idő lenne a kérdés

Vannak olyan tipikusan előforduló kérdések, melyekre érdemes magunknak megkeresni a választ, mintsem az ügyfélszolgálatot felkeresni ezzel. Így kényelmesebb, gyorsabb, egyszerűbb. Ebben, tehát a kérdések megválaszolásában is segít a Gyakran ismételt kérdések, avagy a GYIK menüpont. Itt kulcsszó vagy téma alapján is keresgélhetünk.

Ha valamilyen problémánk vagy ügyintézni-valónk adódik, érdemes előbb átböngészni ezeket a gyakran ismételt kérdéseket.

Az első fontos kérdés a lemondás, hisz előfordul, hogy egy utazást le kell mondani. A lemondás sokszor ingyenes, azt pedig a szállásadó határozza meg, hogy mikortól kell lemondási díjat fizetni. Ezzel kapcsolatban érdemes tanulmányozni a lemondási szabályzatot, melyet megtalálunk a foglalási visszaigazoláson.

A gyakran ismételt kérdésekben olyan dolgokról is tájékozódhatunk, mint a fizetés, tehát az, hogy ki és mikor terheli meg a hitelkártyát, és hogy mi az az előre fizetés. Mint ahogy azt is megtudatjuk, hogy hogy lehet módosítani a foglalást.

Booking telefonszám és ügyfélszolgálati idő, e-mail cím

Magyar nyelven is tudunk tájékozódni, ha kérdésünk van a Booking felé, ami negyven nyelven áll az ügyfelek rendelkezésére. A már említett telefonszámokon túl, két e-mail címet is tudunk használni, ha közvetlenül szeretnénk elérni a Booking.com-ot hazánkban. Ezek pedig: customer.service@booking.com vagy a hungaria@booking.com.

Azonban ha a szállásadóhoz van kérdésünk, akkor üzenhetünk közvetlenül is a szállásnak. Ilyenkor a lefoglalt szállás képe alatt találunk egy Üzenek a szállásnak gombot, erre kell rákattintani, és egy cset-sáv jelenik meg, itt tudunk közvetlenül írni a szállásadónak.

Fizetési módok a Booking.com-on

Egy vásárlással egybekötött kirándulás Budapest kincseit feltérképezve? Egy hegyi wellness romantikus magánya? Sokan szeretnek egy-két napra is elutazni, és ilyen miniszünidők lefoglalására is van lehetőség a Booking.com-on keresztül. Azonban ha belföldön utazunk, sokszor felmerül a kérdés, hogy van-e lehetőség SZÉP-kártyával fizetni. Hisz a Széchenyi Pihenőkártyának ez a célja is, hogy a belföldi utazásra ösztönözze az embereket.

A Booking.com-os szállásokon a legelfogadottabb a kártyás fizetés, de lehetséges bizonyos helyeken például PayPallal is fizetni. Nincs általános szabály, a szálláson elfogadott fizetési módokat a foglalási visszaigazoláson találjuk meg. Természetesen fel is hívhatjuk a szállást, ha szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy lehet-e náluk SZÉP-kártyával fizetni. Már csak azért is fontos kérdés ez, mert 2023. január 1-től megváltozott a SZÉP-kártyák használati rendje. Tehát a korábbi szálláshely, vendéglátás és szabadidő zsebek elkülönítése megszűnt, egyetlen számlán egyesülnek a feltöltött összegek. Így most már megkötések nélkül lehet használni a kártyát, a jóváírt összeget pedig szabadon lehet egyaránt szállásfoglalásra, vendéglátáshoz kapcsolódó termékekre és szolgáltatásokra, illetve szabadidős tevékenységre fordítani.

Az online szállásfoglalási platformok népszerűsége évről-évre nő és egyre többen választják a Booking.com-ot, amikor szállást foglalnak. Egyrészt azért, mert világszerte több mint 28 millió szállásajánlatot érhetük el itt az egyszerű, olcsó szobáktól a luxus üdülőkig. A szállások listája folyamatosan frissül, így ha gyakran utazunk, érdemes keresni az újdonságokat. Nagy előny a könnyű használat, hisz a weboldal vagy applikáció használata egyszerű, így könnyen meg lehet találni a számunkra ideális szállást, szűkíteni a keresési feltételeket. A versenyképes árak is az oldal mellett szólnak, mit ahogy az is, hogy a visszatérő ügyfeleket pontokkal jutalmazzák. A Booking.com a világ egyik legnépszerűbb szállásfoglalási platformja, széles választékkal versenyképes árakkal és kiváló ügyfélszolgálattal. A Booking telefonszám és ügyfélszolgálati idő kérdés előtt azonban érdemes a honlapon tájékozódni, akár a Gyakran ismételt kérdések rovatban is, hisz lehetséges, hogy nincs is szükség az ügyfélszolgálat felkeresésére.

Share Button