0630 T-mobile tudakozó és telefonkönyv kereső

hirdetes

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha csak a T-mobile telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. A T-mobil tudakozó teljesen ingyen használható a nap 24 órájában.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

A tudakozó és telefonkönyv csak azon T-mobile ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

T-Mobil telefonszám és telefonkönyv kereső

  • Név:
  • Település:
  • Utca, tér:
  • Irányítószám:
  • Telefonszám: 06

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja, adja meg a nevét a t-mobile tudakozóban, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha a telefonszámot tudja csak a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Így ez után meg fogja tudni ki hívott, hívta fel.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

A tudakozó és telefonkönyv csak azon T-mobile ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

T-mobile tudakozó

T-mobile tudakozó

A t-mobile tudakozó már egyes településekre is képes szűrni a találatokat

Nem kell senkinek órákig keresgélnie, és túl sok adatot beütnie ahhoz, hogy a t-mobile számokat megtalálja. A t-mobile tudakozó oldalán ugyanis már településekre is lehet keresést indítani. A kereső segítségével a kör eleve leszűkül az adott városra. Természetesen ehhez tudni kell, hogy a keresett személy melyik városban él. A +30-as hívószámok közül pillanatok alatt ki lehet keresni, amelyik minket érdekel.

Ha tudjuk a keresett személy nevét és azt is, hogy melyik városban él, akkor nem lesz nehéz dolgunk és a végeredmény is pillanatok alatt a képernyőn lesz. Ha csak azt tudjuk, hogy pl. Budapesten él a keresett személy, akkor klikkeljünk a Budapest város menüpontra és adjuk meg a nevet.

Máris előttünk lesz a hívószám. A városokra szóló szűrés akkor is nagyon jó szolgálatot tesz, ha éppen a városban kell egy tárgyalásra sietnünk, de a partner telefonszámát otthon hagytuk vagy az irodai íróasztalon. Ne tétlenkedjünk és keressük meg a tudakozó segítségével a szükséges telefonszámot.

A t-mobile tudakozó oldalán egyéb hasznos információk is várnak mindenkire

A weboldalra belépve láthatjuk, hogy más hasznos információk is elérhetők, amelyek a mindennapokban nyújtanak segítséget. A +30-as hívószámok keresése mellett lehetőségünk nyílik a későbbiek során hitelirodák telefonszámai után is kutatni. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes kihasználniuk, akik egy adott városon belül egyáltalán nem tudják, hogy mely cégek, pénzintézetek foglalkoznak hitelezéssel. Itt minden információ elérhető lesz, így különösebb utánajárást ez sem fog igényelni.

A hitelezési információk mellett már bankfiókokra is kereshetünk, amelyeknek a heti nyitvatartási ideje is elérhetővé válik. Ha nem egészen vagyunk tisztában – akár saját bankunk – nyitva tartásával, akkor itt mindenképpen érdemes leellenőrizni, mielőtt feleslegesen útra kelünk.

Természetesen a kereskedelem területén is számos információ bújuk meg az oldalon, hiszen hasznos cikkeket is találunk. Akár apróhirdetési oldalakra is rákattinthatunk közvetlenül a felületről, így ezeket sem kell hosszasan keresgélni a neten.

Milyen telefonszámot találhatunk meg?

A t-mobile tudakozó mellett a többi telefontársaság tudakozója is elérhető akár egy kattintással. T-com, Telenor, Vodafone, UPC, Invitel számok után is kutathatunk a hatékony tudakozónak hála. Nem kell elnavigálni és órákig bújni a keresőt, hiszen a megoldás a szemünk előtt hever.

Amennyiben tudjuk, hogy a keresett személy mely telefonhálózatnál szerződött fél, úgy bátran kattintsunk az adott tudakozóra és máris elindíthatjuk a keresést a teljes adatbázisban.

Figyeljünk arra, hogy minden általunk ismert adatot pontosan üssünk be, hiszen egy apró elütés is elég, hogy a kereső ne találja meg az oly fontos információt. Akik a nagyobb városokban élő előfizetőkre szeretnének rábukkanni, azoknak érdemes egyből a város nevére kattintva elnavigálni az adott telefonkönyvhöz.

Itt a kereséseken kívül egyéb fontos városi, közérdekű telefonszámok is várnak mindenkire. Például Siófokon rendelkezésünkre áll a Rendőrkapitányság, a Siófoki Városi Bíróság, az Autóbusz-pályaudvar, az APEH (NAV), az Önkormányzat, a Katasztrófavédelem és a Fogyasztóvédelem telefonszáma is.

Ezeknek az elérhetősége azonnal jól látható az oldalon, keresgélni sem kell, hiszen ezek fontos elérhetőségek.

Használja örömmel a T-mobil tudakozó rendszerét és találja meg a keresett telefonszámot vagy azt a személyt aki telefonon kereste fel.

Share Button