0670 Vodafone tudakozó és telefonkönyv kereső

hirdetes

Ahhoz a keresett személyt megtalálja a Vodafone tudakozó rendszerében, adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha a telefonszámot tudja csak a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat a vodafone tudakozóban. Így könnyebben tudja majd kideríteni ki hívta fel.

Vodafone tudakozó és telefonszám kereső

  • Név:
  • Település:
  • Utca, tér:
  • Irányítószám:
  • Telefonszám: 06

A Vodafone tudakozó mindenkinek tud segíteni, amikor éppen egy elérhetőségre van szüksége

Bárhol is legyünk, akár úton, akár otthon vagy a munkahelyünkön, a tudakozót mindig el lehet érni. Ehhez semmi másra nincsen szükségünk, mint egy jó internet kapcsolatra. A +70-es hívószámok bárki számára elérhetők.

Vodafone tudakozó és telefonszám keresője

Vodafone tudakozó és telefonszám keresője

Ha tudjuk a telefonszámot és szeretnénk megtudni, hogy az előfizetés kihez tartozik, akkor elegendő a telefonszámot megadni, és ha nem tiltotta le a személyes adatok közlését az előfizető, akkor máris kiadja a rendszer a találatot.

Ha csak egy cím és egy név áll rendelkezésünkre, akkor is megtudhatjuk, hogy kihez tartozik az adott szám. A tudakozó oldalán ezen felül megtekinthetjük a Vodafone saját tudakozójának számát is.

Milyen információk megszerzésében segíthet még a Vodafone tudakozó?

A tudakozó oldalán akár a nagyobb városok előfizetőire is egy kattintással rákereshetünk, hiszen a főoldalon már csak ki kell választani azt a várost, amely érdekel éppen bennünket és máris tallózhatunk az online telefonkönyvben. Egy adatot mindenképpen tudnunk kell, hogy a keresés sikerese legyen.

Ez lehet egy cím vagy akár egy név is. Ha nem ismerjük az adott telefonszámhoz tartozó előfizetőt akkor nagyon gyorsan segít ebben nekünk az adatbázis. A címeket is ki fogja dobni, így ha éppen otthon felejtettük a címet és éppen úton vagyunk, akkor segíthet a Vodafone tudakozó.

Mikor érdemes használni a tudakozót?

Minden olyan helyzetben, amikor sürgősen szükségünk van egy elérhetőségre illetve akkor is segít ha egy telefonszámról folyamatosan kapunk hívásokat, de nem tudjuk ki lehet az illető hívó fél. Nagyon sokszor naponta akár többször is kaphatunk hívásokat ismeretlenektől. A Vodafone tudakozó segítségével a +70-es hívószámok között meg tudjuk nézni, hogy ki az előfizető.

Ilyenkor szerencsés esetben egy ismerős hív bennünket csak nincsen elmentve a száma, de sokszor sajnos cégek hívnak bennünket és reklámokkal traktálnak egész nap. Ezeket a számokat természetesen le is lehet tiltatni, így a további hívásokat meg lehet nagyon gyorsan szüntetni.

A tudakozó oldalán egyéb hasznos információkat is megtalálhatunk

A tudakozó oldalára kattintva az egyes városoknál más, közérdekű számok is feltüntetésre kerültek, így nem kell hosszasan keresgélni. Itt megtudhatjuk a helyi autóbuszpályaudvar elérhetőségét, a vonatindulásokat, a helyi rendőr főkapitányság telefonszámát is. Akik éppen egy vidéki városban vannak és szeretnék megtudni, mikor indul a következő busz vagy vonat már meg is kaphatják a szükséges információt a tudakozónak köszönhetően.

Ezen felül, ha további kereséseket is kívánunk folytatni más telefontársaságok előfizetői között, akkor erre is lehetőségünk van. Egyetlen kattintással elérhetők a következő szolgáltatói adatbázisok is: T-Com, T-mobile, Telenor, UPC, Invitel. Érdemes alaposan áttekinteni az oldalt, hiszen nagyon sok hasznos információt találunk itt.

A tudakozó a hitelek keresésében is segít

Az oldalon a telefonszám adatbázis mellett hitelezéssel foglalkozó vállalatok elérhetőségei is feltöltésre kerülnek, így nem szükséges hosszasan böngészni a különféle oldalakat. A hitelt felvenni szándékozóknak ez nagy segítséget jelent, hiszen a pontos és naprakész információkra mindenkinek szüksége van.

Az egész országban elérhető bankok teljes listája elérhető lesz nemsokára, így ezt a lehetőséget is érdemes szem előtt tartani. Személyi kölcsönök illetve lakáshitelek is elérhetők lesznek.

A Vodafone tudakozó keresőjét teljesen ingyenes használhatja egész nap, még éjjel is.

 

Share Button